Copyright Research 2Evolve 2017

Evaluatie inwonerspanel

In december 2018 hebben we een vragenlijst uitgezet om uw ervaringen in het inwonerspanel te evalueren. Allereerst willen we u hartelijk danken voor uw medewerking! Zonder u is er geen panel en kunnen wij op deze manier geen informatie ophalen.

 

Uw antwoorden helpen ons om het panel verder te ontwikkelen komend jaar. U heeft het panel een cijfer gegeven, gemiddeld waardeert u het panel met een 7,2. Een mooie score waar zeker nog ruimte voor verbetering is!

 

U geeft ook aan nog niet tevreden te zijn over de terugkoppeling van wat er met de resultaten van het panel is gedaan. U verwacht meer terugkoppeling van deze vervolgstappen. Daar gaan we mee aan de slag.

 

Bekijk het volledige rapport van de enquête die is gehouden onder het inwonerspanel.

Please reload

Recente berichten

02/25/2019

12/17/2018

06/04/2018

Please reload